Meteen naar de inhoud
slider_header
Home » Reiniging

Reinigingsproducten

CleanFlex BV levert specialistische reinigingsproducten met een ‘ecologisch’ karakter voor diverse doelgroepen en toepassingen. Onze jarenlange ervaring en samenwerking met diverse reinigingsspecialisten resulteert in een betrouwbare en solide basis om in samenspraak met onze klanten duurzame producten in de markt te zetten.

Zo leveren wij sinds 12 jaar voor onder andere openbare gelegenheden, fabrikanten, consumenten organisaties, bedrijven in de Transport-sector en Automotive-sector. Een greep uit ons leveringspakket van onze ‘special-products’:

Deze sanitairreinigers onderscheiden zich door de gestabiliseerde hoogwaardige bacteriecultuur, welke een duurzame en langdurige effectieve werking ten behoeve van Reiniging en Ontgeuring garandeert in alle soorten sanitaire ruimten..

Deze Septic-tank concentraten worden ‘custom-made’ voor klanten samengesteld, om snelle afbraak van fecaliën in diverse type septic-tanks te bevorderen alsmede het tegengaan van ongewenste geuroverlast.

We leveren voor diverse toepassingen specifieke ontkalkingsproducten, gebaseerd op natuur identieke zuren. Deze Ontkalkers zijn uitstekend in combinatie met onze Microbiologische Sanitair reinigers te gebruiken voor een optimaal resultaat. Vraag naar ons advies.

Deze unieke Ontvetter is samengesteld uit 100% natuurlijke grondstoffen en speciaal geschikt voor gebruik in een omgeving waar Ontvetten en Ontgeuren met 1 product wenselijk is.  Het product is 100% oplosbaar in water en is 100% biologisch afbreekbaar.

Wij leveren verschillende Industriële ontvetters voor diverse toepassingen en ondergronden. Vraag naar de mogelijkheden, voor uw specifieke wensen.

Deze Eco Graffity Removers onderscheiden zich door hun 100% milieuvriendelijk en duurzaam karakter. Deze Eco Graffity Removers zijn uiterst effectief en kenmerken zich door het niet aantasten van de ondergrond, wanneer conform voorschrift wordt gewerkt. Daarbij is gebruikersgemak en veilig verwerken een zeer belangrijk voordeel. De graffity verwijderaars kunnen worden gebruikt voor het verwijderen van Tag’s, graffity’s, stickers, lijm, viltstiften van verschillende ondergronden, zoals verkeersborden, plexiglas, meterkasten, toiletten, meubilair, lantaarnpalen, beton en stenen muren. Ook de zogenaamde schaduwwerking ( het blijven zien van graffity restanten ) die kan optreden bij andere typen graffiti verwijderaars, zijn deze EcoGraffity Removers vreemd.

De productgroep stellen wij op verzoek van klanten ‘custom-made’ onder private-label samen. Deze hoogwaardige producten bestaan uit diverse Truck- & Autoshampoo’s, Velgenreinigers, Glasreinigers, evenals Lakbeschermingsproducten. Vraag naar de mogelijkheden.

Speciaal voor de Glastuinbouw hebben wij een reinigingsconcept ontwikkelt, om de lichtopbrengst van assimilatiekappen, tijdens gebruik te verbeteren. Deze speciale Assimilatiereinigers tasten de lichtkappen niet aan en zorgen voor een schoner reflectie oppervlak aan de binnenkant van de assimilatiekap. Bovendien wordt de lichtopbrengst bij nieuwe kappen, met een speciale coating verhoogd!