Meteen naar de inhoud
slider_header
Home » Over ons

Over ons

CleanFlex B.V. ontwikkelt en levert reeds meer dan 12 jaar specifieke hoogwaardige reinigings- en onderhoudsproducten, die bijdragen aan
de duurzaamheids gedachte en respect voor het milieu. Deze custom-made producten worden hoofdzakelijk onder ‘private-label’ voor de klant/eindgebruiker exclusief samengesteld en geproduceerd. Wij werken uitsluitend samen met gespecialiseerde kennisnetwerken, gecertificeerde fabrikanten, laboratoria en zorgvuldig geselecteerde distributiepartners. CleanFlex BV is OEM (Original Equipment Manufacturer) leverancier voor diverse bedrijfstakken en op kleinschalig gebied ook tevens actief op de consumentenmarkt

Onze missie

Het is onze ambitie om een strategisch partner te zijn voor bedrijven en instellingen, om met gezamenlijke inspanning nieuwe productinnovaties op het gebied van duurzaamheid te realiseren in de diverse markten. Daarmee willen wij graag een concrete bijdrage leveren aan de reductie van de CO2-footprint.

Onze visie

CleanFlex BV wil haar groeiende marktpositie verstevigen in Nederland en verder uitbreiden binnen de Benelux, met ecologische, milieu verantwoorde productoplossingen voor Cleaning & Emissie-reductie voor de sector Weg- en Watertransport met betrouwbare en gedreven duurzaamheidspartners.

Nieuw bewezen technologische innovaties bieden daartoe nieuwe mogelijkheden voor de toekomst, welke wij concreet willen implementeren in de daarvoor bestemde markt.